Over Support AS

Wij helpen Ondernemingsraden verder

Een ambtelijk secretaris voor uw Ondernemingsraad

Mijn naam is Yolanda Gerritse, ambtelijk secretaris in hart en nieren. Op deze pagina vindt u de belangrijkste kernwaarden die Support AS hanteert. Deze waarden bieden het fundament waarop wordt gebouwd bij het bieden van OR-ondersteuning in organisaties.

Jaar ervaring
0 +
Inzet
0 %

Stabiel

De samenstelling van een Ondernemingsraad kan regelmatig wijzigen. Als OR-ondersteuner is Support AS de stabiele factor in de ondernemingsraad. Door de betrokkenheid en toewijding biedt Support AS stabiliteit aan de medezeggenschap.

Betrokken

In de bedrijfscultuur van Support AS is betrokkenheid een zeer belangrijke pijler. Support AS onderscheidt zich door mede te focussen op het individu in de Ondernemingsraad en het OR-lid in zijn of haar kracht te zetten. Dit betekent dat de kwaliteiten en vaardigheden worden erkent en ieder individu en als team de ruimte biedt om deze te ontwikkelen en te benutten. Zo helpt Support AS ondernemingsraden verder.

Georganiseerd

Bij Support AS werken wij gestructureerd en georganiseerd. Deze manier van werken is cruciaal voor een OR-ondersteuner en betrokken medewerkers in een organisatie. Het zorgt voor een gestroomlijnd proces en een effectieve ondersteuning van de Ondernemingsraad. Door op deze manier te werken kan de OR- ondersteuner de efficiëntie van de OR verhogen en bijdragen aan een effectief medewerkers- en organisatiebelang.

Proactief

Als OR-ondersteuner is Support AS proactief in het identificeren en aanpakken van problemen en kansen die van invloed zijn op de Ondernemingsraad en zijn werkzaamheden. Wij nemen initiatief om nieuwe ideeën te introduceren en zijn altijd op zoek naar manieren om de OR te ondersteunen en te verbeteren. Dit betekent dat we niet alleen reactief zijn, maar ook vooruitdenkend zijn en actief zoeken naar mogelijkheden om de OR te versterken. Wij zorgen ervoor dat de OR goed geïnformeerd is over ontwikkelingen binnen de organisatie, de sector en wetgeving. Support AS vertaalt deze informatie naar concrete acties en aanbevelingen. 

De samenwerkingen met Support AS

Wat anderen over Support AS zeggen